Imi place sa cred ca sunt adepta celor 4C: Cumintenie, Calitate, Curatenie (si dupa trup, si dupa suflet), Cunoastere.

Pentru discutiile noastre zilnice... http://discutiispirituale.chatango.com/

sâmbătă, 12 iunie 2010

ÎMPLETIND COSIŢELE PĂMÂNTULUI...



Sincer nu vreau sa fac publicitate Editurii For You: nici nu vreau sa denigrez, nici nu vreau sa incurajez. Mi-a fost la indemana sa preiau ultima fotografie prezentata de editura ca nwesletter, cu expimarea dorintei de a specifica de unde a fost preluat materialul.
O fac, in felul meu.
Imi spun parerea, caci imi este mereu ceruta, si ma cam eschivez, pentru ca nu vreau sa tulbur prea mult cu cele pe care cred eu: parerea mea despre extraterestri este un pic mai pragmatica decat ar dori sa fie cei care cred orbeste in orice fel de prezentare de acest fel. La fel ca si incredintarea mea ca liniile, desenele de la Nazca, bazoreliefurile prezentate de E. von Daniken, etc., nu ar fi opere ale unor extraterestri, ci ale stramosilor nostri care aveau un anume fel de a invata sa cunoasca realitatea inconjuratoare, universul in care traiau, in care traim cu totii, de altfel.
Voi aborda aceasta prezentare in capitolul despre Calatorii astrale, pe Blogul unui om cuminte, pe urma vom avea tot timpul sa studiem in detaliu aceasta vasta tema de discutii.

De aceea spun ca am preluat fotografia de la ultimul newsletter si vreau sa imi exprim parerea fata de aceasta prezentare. de fapt, fata de orice fel de astfel de prezentari.
Iata asadar care este parerea mea.

1.Daca vreti sa stiti cum se fac astfel de impletiri (caci s-a arata de mult ca in astfel de cercuri, forme linii etc., este vorba despre impletiri) va sfatuiesc sa puneti 5 6 perechi de ciorapi lungi (dressuri) intre rufele de spalat in masina, si sa le scoateti fara sa trageti de ele, dupa terminarea programului de spalat.
2. Daca vreti sa credeti in extraterestri care ar face acest lucru, parerea mea este ca mai bine ar fi sa ne intrebam de cand fac semenii nostri experimente cu ultrasunete (si alte feluri de sunete!), miscari din sateliti prin intermediul fluxurilor multidirectionale subtiri de aer care pot sa ucida (cercetarile bineinteles ca pornesc intotdeauna de la distrugerea - nu de la conservarea vietii) - desi ele ar putea foarte bine si sa repare, si sa conserve..
Iar astfel de experimente se fac cam de la inceputul anilor 1900.......
Suntem in anul 2010.....
Cam atat.

Niciun comentariu: