Imi place sa cred ca sunt adepta celor 4C: Cumintenie, Calitate, Curatenie (si dupa trup, si dupa suflet), Cunoastere.

Pentru discutiile noastre zilnice... http://discutiispirituale.chatango.com/

marți, 23 martie 2010

MANDALA

Reprezintă imaginea stilizată a sistemului corporal fluidic complex al omului, văzut de de-asupra capului, de-asupra întregului sistem corporal, cu toate structurile sale anexe, posibile la toate nivelele omeneşti.
De aceea orice om care o foloseşte se va simţi energic, înţelegator, aplicativ, plin de energie.
Este foarte bine, foarte sănătos, să avem o astfel de imagine în casă.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ar fi la fel de bine, sa incercam sa ne-o facem (pictam singuri); nu conteaza cat de talentati sau mai putin talentati suntem. Importante sunt experienta si exercitiul de autodiscilina si perseverenta pe care il presupune.
G

Cristiana spunea...

IDEEA MI SE PARE GENIALA, G !!
Si da, indiferent de talent, sa ne urmam intuitiile, cu incredere, mergand pe linia formei preluate din desen si punand culorile aurice ale momentului: ele sunt de obicei relativ constante - cu variatii mici de la un moment la altul al trairilor noastre - si pe perioade destul de mari de timp. Astfel nu este nevoie sa refacem decat dupa cum intuim ca au loc schimbari majore in distributiile culorilor.
Este de discutat, daca tot a venit vorba, despre acele mandale care au o culoare predominanta. Cred ca am gasit eu una candva, pe tonuri de portocaliu parca, o sa caut sa o gasesc si am sa completez articolul.