Imi place sa cred ca sunt adepta celor 4C: Cumintenie, Calitate, Curatenie (si dupa trup, si dupa suflet), Cunoastere.

Pentru discutiile noastre zilnice... http://discutiispirituale.chatango.com/

vineri, 30 aprilie 2010

Cheltuieşte banii cu caaaaap!!

....MA DUC LA DENTIST...
DENTISTUL  OCOLIT DE PATRU ANI....
...am nevoie de un cor de incurajări...
 PS... Valabil 3 luni de la .. înjurnaliere!!!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Cu tot curajul inainte!!!!
Cu siguranta ai gasit omul potrivit la timpul potrivit catre care pasii tai acum te-au adus pentru lucrarea asta "lumeasca".
Un dentist bun este ca un zeu pentru un om care are o astfel de problema. Deci, te sustin din toata inima in acest demers. Curaj!
Nu demult am trecut si eu prin mana unui astfel de zeu! Asa ca experienta proaspata ma indeamna azi sa-ti fiu "suporter" entuziasmat in acest "meci".
Va fi bine!

Cristiana spunea...

Multumesc frumos!!
Ce inseamna sa gasesti cuvantul potrivit exact in momentul si la subiectul potrivit!!! Exact un asemenea "zeu" am gasit si eu... care mi-a risipit in 20 deminute toata frica de dentist pe care o pastram ... cu sfintenie!! in suflet, in toate moleculele trupului meu!! Se "agrega" prin dureri vechi si noi, se insinua peste tot, oprindu-ma din cale !!

Lumea a ras de titlul acesta, inspirat din reclama aceea suuuuper-dulce de la TV, dar eu chiar chiar am zis sa cheltuiesc banii stransi cu caaaap!!... pentru CAP!! Asa incat acum chiar sunt bine dispusa, incurajata, luni ma duc la transa a doua cu suporterii mei in suflet!!!

Ma bucur ca mi-ai scris!! Ramasesem fara articole pe aici, mi-ai adus aminte sa mai scriu un pic si pe aici; initial aveam atat de multe de scris incat facusem un folder intreg de notite pentru a fi descarcate pe rand aici!!!
Toate cele bune!! Sa-ti fie bine si tie!!
Tuturor!!